Spreker in Beweging

Bereik Jouw Klant Met Succesvol Presenteren

Stijl in Beweging

Kleur & Stijl Voor Succesvol Zaken Doen!

Koor in Beweging

Koorregie & Concertorganisatie

 

Puur jezelf zijn, geen rol te hoeven spelen. Het wordt dan zo veel makkelijker om uitdagingen aan te gaan en doelen te bereiken in je leven, zowel professioneel als privé. Gewoon Jezelf Zijn! Hoe doe je dat?

‘Jezelf Zijn’ betekent voor mij dat je weet wie je bent. Weten welke kernwaardes bij je horen en voelen wat je drijft zodat je je talent optimaal kunt benutten.

Mijn talent is zichtbaar maken wie jij bent en jou laten ervaren hoe je invloed hebt op ‘Jezelf Zijn.’ Zodat je de beste versie van jezelf laat zien als je jezelf presenteert. Daardoor ontstaat (zelf-)vertrouwen, dat voel je van binnen en dat zie je aan de buitenkant. Als je dat vertrouwen eenmaal hebt, wat wordt er voor jou dan allemaal mogelijk?

 

Jezelf presenteren is simpel te leren en stel je voor, wat zijn dan jouw mogelijkheden?

 

Door zelf te ervaren ben ik gekomen tot waar ik nu ben. De reis die ik daarvoor gemaakt heb is mijn inspiratiebron, m

Ooit zweette ik peentjes als ik solo moest zingen, stikte ik van de spanning als ik voor een groep moest spreken en droeg ik alleen maar zwarte kleding, omdat dat zo handig was en ik eigenlijk niet wist welke kleuren mij nu echt pasten. Door te ervaren weet ik wat het voor je kan om jezelf te mogen zijn en hoe het voelt om vrij van spanning jezelf te kunnen presenteren, in alle opzichten.

De afgelopen 13 jaar heb ik mij ontwikkeld op het gebied van regisseren, presenteren en coaching. Inmiddels ben ik gecertificeerd presentatiecoach, koorregisseur en imagoconsulent. Als mens en coach heb ik veel profijt van geïntegreerde . Ik ben daardoor liefdevoller en effectiever in het leven en mijn werk komen te staan.

Al een aantal jaren coach ik met veel plezier op hun performance. Ik ben voor wie authentiek en vrij wil kunnen spreken en presenteren en ik geef  om je te helpen met je outfit.

Met liefde laat ik jou vertrouwd raken met de beste versie van jezelf. Jouw wereld wordt er in ieder geval mooier door, kun je nagaan wat je dan kunt laten zien!

Ik zie mensen graag zoals ze zijn, authentiek en uniek. Zelf heb ik een grote hang naar vrijheid en authenticiteit. Dat ik motor rijd, aan yoga doe en zing, is misschien geen voor de hand liggende combinatie, maar het typeert mij wel. Diversiteit is wat bij mij past en wie ik ben en ik voel me er prima bij. Dat gevoel van rust in jezelf met de dingen die je doet, kun jij ook ervaren.